Olandezii au revenit pe stadioane. Promes a dedicat reuşita din prima repriză actorului Chadwick Boseman

  • La partida amicală dintre Ajax şi Eintracht Frankfurt un număr restrâns de fani a intrat pe stadion
  • Suporterii au fost poziţionaţi la distanţă şi astfel nu au existat riscuri
  • Promes a dedicat reuşita din prima repriză actorului Chadwick Boseman, cel care a decedat astăzi
455 afișări
Imaginea articolului Olandezii au revenit pe stadioane. Promes a dedicat reuşita din prima repriză actorului Chadwick Boseman

Sursa FOTO: Twitter

Fotbalul începe să treacă de pandemia de coronavirus. Ultimul test pentru revenirea fanilor pe stadioane a avut loc în Olanda la partida amicală dintre Ajax şi Eintracht Frankfurt. Aproximativ 6.000 de fani au putut să intre pe arena Johann Cruyff.

Suporterii au păstrat distanţa în tribune astfel încât să nu se expună la riscuri. Iar suporterii au putut să se bucure după doar 4 minute când Quincy Promes a deschis scorul. Imediat după reuşită el a copiat gestul celebru din filmul Black Panther al actorului Chadwick Boseman. Acesta a pierdut lupta cu cancerul la colon la doar 43 de ani.
 
Portarul lui Ajax, Andre Onana, i-a distrat pe fani într-un mod inedit. El a ieşit din poartă şi a început să dribleze aproape de mijlocul terenului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici