Olăroiu este campion în China. Jiangsu Suning a câştigat primul titlu din istorie

  • Guangzhou a câştigat campionatul Chinei de 8 ori în ultimii 9 ani
  • Olăroiu l-a antrenat pe Cannavaro la Al-Ahli Dubai în sezonul 2013-2014
  • Olăroiu a mai câştigat campionate cu Steaua, Al Hilal şi Al Ahli Dubai
659 afișări
Imaginea articolului Olăroiu este campion în China. Jiangsu Suning a câştigat primul titlu din istorie

Sursa foto: profimedia

Cosmin Olăroiu a reuşit imposibilul cu Jiangsu Suning. A făcut-o campionă în China pentru prima oară în istoria clubului, după 2-1 în finala cu Guangzhou Evergrande (Guangju Evărgrend). Guangzhou a dominat campionatul în ultimii ani şi părea de neoprit sub conducerea fostului campion mondial Fabio Cannavaro.

Dar băieţii lui Olăroiu au lăsat emoţiile la vestiar şi au dominat meciul cap-coadă. 

Cosmin Olăroiu este cel mai fericit dintre toţi. Acum se poate lăuda că a câştigat titlul în toate campionatele în care a antrenat.

COSMIN OLĂROIU - Antrenorul lui Jiangsu Suning: „Am câştigat multe trofee în viaţa mea, dar ăsta este cel mai preţios şi cel mai dificil. De obicei, am fost în echipele favorite să câştige titlul şi este una dintre puţinele situaţii în care nu sunt favorit la câştigarea titlului. Şi de aceea bucuria este mai mare.” 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici