Olăroiu nu se mai simte motivat de fotbalul românesc

Tehnicianul formaţiei saudite Al Hilal, Cosmin Olăroiu, a declarat, luni, la sosirea pe Aeroportul Aurel Vlaicu, că în cazul în care nu ar mai avea unde să antreneze în străinătate, tot nu s-ar întoarce în România pentru a pregăti vreo echipă de club, fiind "nemotivat" de fotbalul românesc.

15 afișări
Imaginea articolului Olăroiu nu se mai simte motivat de fotbalul românesc

Olăroiu nu se mai simte motivat de fotbalul românesc (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi era dor de casa mea, dar în niciun caz de fotbalul românesc. Din punctul meu de vedere e mai bine acolo. După tot ce s-a întâmplat aici e bine să iei o pauză, să stai mai departe. Fotbalul românesc pe mine nu mă mai motivează. Dacă nu aş avea unde să antrenez sau nu aş avea oferte, tot nu aş antrena în România. Nu vreau să critic fotbalul românesc, aici m-am născut şi ca jucător, şi ca antrenor, dar ce se întâmplă şi în jurul fotbalului, ce se spune, mă face să am reţineri când vine vorba să mă întorc acasă", a spus Olăroiu.

Cosmin Olăroiu consideră că sunt prea multe scandaluri în fotbalul românesc. "Toată starea asta este creată. Sunt lucruri legate şi de organizare. Nici nu plecasem bine şi se spunea că am trimis jucătorii să-l schimbe pe Hagi. Uite că a trecut un an şi ceva şi nu m-am întors. Tot timpul se aruncă cu noroi, sunt prea multe scandaluri. Ştiţi cine sunt preşedinţii de la Manchester, Arsenal sau Liverpool? Acolo e fotbalul jucătorilor şi al antrenorilor, dar la noi fotbalul nu are aceeaşi anvergură, probabil din alte motive", a completat Olăroiu.

Tehnicianul formaţiei saudite Al Hilal a menţionat că nu este interesat prea mult de fotbalul românesc. "Nu m-a interesat prea mult campionatul românesc, am avut treaba mea. Unul din motivele pentru care nu mi-e dor este că de multe ori lumea nu ştie să aprecieze ce faci şi eforturile care se fac, pentru că nu suntem la nivelul economic cu care ne întâlnim în cupele euroepene. Acolo sunt poate mai recunoscători, însă este tot la fel în fotbal. Tot timpul ai în spate ultimul rezultat", a subliniat Olăroiu.

Antrenorul formaţiei arabe a afirmat că oficialii de la Al Hilal i-au făcut o altă propunere financiară, dar a precizat că nu a dat încă un răspuns.

Cosmin Olăroiu a venit, luni, în vacanţă în România, după ce a câştigat campionatul Arabiei Saudite şi Cupa Prinţului Arabiei Saudite cu echipa Al Hilal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici