Olimpiu Moruţan a marcat golul victoriei pentru Galatasaray, în partida cu Goztepe

  • Fotbalistul român Olimpiu Moruţan a reuşit să marcheze golul cu care echipa sa, Galatasaray Istanbul, a câştigat meciul din etapa a 7-a a Super Ligii turce, împotriva celor de la Goztepe, care au condus la pauză.
  • Pentru român este primul gol marcat de la transferul său de la FCSB.
571 afișări
Imaginea articolului Olimpiu Moruţan a marcat golul victoriei pentru Galatasaray, în partida cu Goztepe

Oaspeţii au marcat primii pe finalul primei reprize, Cherif Ndiaye marcând cu un şut din care, după o pasă primită de la Halil Akbunar (0-1, min. 43).

La scurt timp după revenirea de la vestiare, Dervisoglu a reuşit egalarea, portarul oaspeţilor gafând impardonabil în urma şutului său (1-1, min. 49).

Golul victoriei a fost opera românului Olimpiu Moruţan, care a marcat cu un şut perfect plasat, după o acţiune personală (2-1, min. 59). Pentru mijlocaşul român a fost prima reuşită în culorile noii sale echipe, de la transferul său de la FCSB.

Celălalt român din echipa turcă, Alexandru Cicâldău, a avut şi el ocazia de a marca, însă portarul Irfan Egribayat a reuşit să pareze şutul său, din minutul 74.

După 4 meciuri consecutive fără victorie în Super Liga Turciei şi alte două înfrângeri în ultimele partide, Galatasaray a acumulat 11 puncte şi se situează doar pe locul 11 în clasament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici