Olimpiu Moruţan este cel mai bun pasator U23 din Europa. I-a depăşit pe Jadon Sancho şi Marcus Rashford

Portalul transfermarkt, specializat în informaţii statistice despre jucători, a realizat clasamentul fotbaliştilor din campionatele europene, din categoria de vârstă sub 23 de ani, care au dat cele mai multe pase de gol în ultimul sezon. Primul loc este ocupat de Olimpiu Moruţan.

317 afișări
Imaginea articolului Olimpiu Moruţan este cel mai bun pasator U23 din Europa. I-a depăşit pe Jadon Sancho şi Marcus Rashford

Mijlocaşul celor de la FCSB, în vârstă de 22 de ani, a evoluat în ultimul sezon pentru echipa sa în 34 de meciuri, marcând 8 goluri.

El a oferit însă 15 pase de gol, care îl fac lider în Europa la acest gen de realizări, la categoria de vârstă Under 23.

Conform Transfermarkt, pe locul doi se situează slovacul David Hrnčár, cu 14 pase de gol, urmat de Jadon Sancho şi Moussa Diaby, cu 12 pase, şi Marcus Rashford, cu 11.

Conform transfermarkt.com, Olimpiu Moruţan are o valoare de piaţă estimată la 2,8 milioane euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici