Olivier Giroud, marcatorul primului gol în victoria cu România: Se putea fluiera fault în atac, dar faza nu a fost în careul mic

Olivier Giroud, marcatorul primului gol în victoria de vineri seară cu România, scor 2-1, în meciul de deschidere de la Euro 2016, a declarat într-un interviu acordat pentru AFP că nu consideră fault în atac la reuşita sa pentru că portarul Ciprian Tătăruşanu era în afara careului mic.

2843 afișări
Imaginea articolului Olivier Giroud, marcatorul primului gol în victoria cu România: Se putea fluiera fault în atac, dar faza nu a fost în careul mic

Olivier Giroud, marcatorul primului gol în victoria cu România: Se putea fluiera fault în atac, dar faza nu a fost în careul mic (Imagine: Marian Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

Olivier Giroud a deschis scorul pentru naţionala Franţei în minutul 58, dintr-o fază suspectă de fault în atac la portarul naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu.

"În nomentul fazei eu nu văd că-i ating mâna. După aceea, la reluare, văd că se putea fluiera, dar faza nu s-a întâmplat în careul mic şi pot să-l ating pe portar. N-am vrut să fac rău, cum s-a întâmplat când am luat galben fiindcă am deschis arcada unui jucător român. E problema pe care o am la dueluri, se întâmplă să faultez. E însă imposibil să sar cu mâinile lipite de corp", a declarat Olivier Giroud pentru AFP.

Atacantul lui Arsenal a fost contestat îndelung de fanii naţionalei lui Didier Deschamps, însă este hotărât să răspundă prin cât mai multe goluri marcate la acest turneu final.

"Pentru un atacant, e întotdeauna bine să înscrie. E însă o uşurare că am putut fructifica ocaziile pe care le-am putut avea. E o mare uşurare. Ştiam că sunt aşteptat, la fel ca echipa. Golul acesta vine la momentul potrivit şi îmi continui seria. E ceva pozitiv. Eu joc mai bine în condiţii de ostilitate. Nu vreau să mă lupt cu bârfitorii, dar mă simt bine în acest sistem şi am căpătat multă încredere în naţionala Franţei. Mă simt foarte bine şi încerc să dau tot", a mai spus Giroud.

Franţa a câştigat cu 2-1 meciul cu România, graţie unei execuţii de excepţie a lui Dimitri Payet, în minutul 89.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici