Oltchim Râmnicu Vâlcea calificată mai departe în Liga Campionilor

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 34-28 (18-9), formaţia ungară Ferencvaros Budapesta, în cel de-al patrulea meci din grupa D a Ligii Campionilor, obţinând calificarea în faza următoare a competiţiei.

2 afișări
Imaginea articolului Oltchim Râmnicu Vâlcea calificată mai departe în Liga Campionilor

Oltchim Râmnicu Vâlcea calificată mai departe în Liga Campionilor

În meciul de vineri, cele mai bune jucătoare ale echipei Oltchim au fost Meiroşu, cu 9 goluri, Maier şi Nechita, cu câte 7, în timp ce pentru Ferencvaros cele mai multe goluri au fost reuşite de Kovacicsz 8.

Oltchim rămâne neînvinsă în grupa D a Ligii Campionilor şi ocupă prima poziţie, cu 8 puncte.

Formaţia vâlceană va disputa ultimele două partide din grupă în 2008, cu Viborg HK pe 2 ianuarie şi cu Buducnost pe 11 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici