Oltchim vinde abonamente doar după 15 august

Oficialii campioanei la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea au anunţat că vânzarea abonamentelor pentru sezonului 2011-2012 va fi întârziată, urmând a începe abia după 15 august, din cauza lucrărilor de modernizare de la Sala Traian.

74 afișări
Imaginea articolului Oltchim vinde abonamente doar după 15 august

Oltchim vinde abonamente doar după 15 august (Imagine: Mediafax Foto)

"Din cauza lucrărilor de modernizare a Sălii Sporturilor Traian, prin care se va mări capacitatea acesteia, CS Oltchim nu poate să înceapă, deocamdată, vânzarea de abonamente pentru sezonul competiţional 2011-2012. Planul de mărire a sălii presupune adăugarea de noi scaune în sectoarele deja existente, schimbând în proporţie foarte mare numerotarea locurilor, astfel că pentru moment este imposibilă gestionarea exactă a acestora. Se vor crea sectoare noi şi va fi mărit numărul locurilor de la zona VIP, precum şi cele din fostele sectoare D şi E. Sala va dispune de câteva balcoane, iar acest lucru face să se schimbe foarte mult zona de acces, precum şi defluirea publicului spre şi dinspre sală", se arată în comunicatul oficial al clubului vâlcean.

Potrivit oficialilor de la Oltchim, lucrările de modernizare a sălii urmează să se încheie în 17 septembrie, astfel că abonamentele pentru sezonul 2011-2012 vor fi puse în vânzare doar după data de 15 august, când se vor cunoaşte planurile de poziţionare a locurilor. "Ca şi în anii precedenţi, primii care vor beneficia de vânzarea abonamentelor, vor fi posesorii tradiţionali ai acestora, urmând ca după 10 zile de la începerea vânzării să se distribuie abonamente către toţi ceilalţi doritori", se mai arată în comunicatul Oltchim.

Campioana României are programat primul meci pe teren propriu din stagiunea 2011-2012 în etapa a III-a, cu vicecampioana "U" Jolidon Cluj, în 29 septembrie. De asemenea, prima partidă oficială din grupele Ligii Campionilor, de pe teren propriu, va avea loc în 8 octombrie, cu rusoaicele de la Dinamo Volgograd.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici