Olympique Lyon s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

Echipa franceză Olympique Lyon s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, eliminând formaţia spaniolă Real Madrid cu scorul general de 2-1, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din manşa secundă a optimilor competiţiei, informează site-ul UEFA.

26 afișări
Imaginea articolului Olympique Lyon s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

Olympique Lyon s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golul echipei spaniole a fost marcat de Cristiano Ronaldo, în minutul 6, în timp ce pentru francezi a punctat Pjanici '75.

Real Madrid: Casillas - Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa (Diarra '84) - Granero (Van der Vaart '72), L. Diarra, Guti, Kaka (Raul Gonzalez '74) - C. Ronaldo, Higuain. Antrenor: Manuel Pellegrini.

Olympique Lyon: Lloris - Reveillere, Cris, Boumsong (Kallstrom '46), Cissokho - Pjanici (Ederson '84), Toulalan, Makoun (Gonalons '46) - Govou, Lisandro, Delgado. Antrenor: Claude Puel.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Italia, condusă la centru de Nicola Rizzoli, ajutat la cele două linii de Cristiano Copelli şi Luca Maggiani. Arbitru de rezervă a fost Andrea de Marco.

În tur, Olympique Lyon a câştigat pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală şi semifinale va avea loc vineri, 19 martie.

Vezi aici rezumatul video al meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici