ONU va organiza primul maraton din istoria Fâşiei Gaza

Fâşia Gaza va găzdui, pe 5 mai, primul maraton din istoria sa, a anunţat, vineri, Agenţia Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Refugiaţii Palestinieni (UNRWA), organizatoarea evenimentului.

19 afișări

Maratonul are drept scop strângerea de fonduri pentru finanţarea unui program de tabere de vară organizate în fiecare an în acest teritoriu palestinian.

"Toţi cei care au venit să muncească aici s-au gândit la un moment dat să organizeze un maraton, deoarece Fâşia Gaza are o lungime de 42 de kilometri, exact distanţa unui maraton", a declarat Gemma Connel, o reprezentantă a UNRWA în Fâşia Gaza.

La eveniment vor participa, pe lângă sportivi, jurnalişti sau diplomaţi, peste o mie de copii şi adolescenţi din Fâşia Gaza, care vor parcurge o parte a traseului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici