Onuţ: Îl aşteptăm pe Capello sau Ranieri

Căpitanul echipei Poli Iaşi, Bogdan Onuţ, a declarat că nu ştie cine va fi noul antrenor al grupării din dealul Copoului şi a precizat că a încercat să-l contacteze pe vechiul tehnician, Ionuţ Popa, dar acesta a avut telefonul închis.

14 afișări
Imaginea articolului Onuţ: Îl aşteptăm pe Capello sau Ranieri

Onuţ: Îl aşteptăm pe Capello sau Ranieri (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că domnul Popa şi-a dat demisia. Am încercat ieri (n.r. - luni) să vorbesc cu el, dar avea telefonul închis. Asta e, ce putem face? Mergem înainte. Nu ştiu cine va fi noul antrenor. Îl aşteptăm pe Capello sau Ranieri! Glumesc. Chiar nu ştiu cine va veni la Poli Iaşi, dar dacă va avea nevoie în continuare de serviciile mele, eu vreau să continui cu Poli Iaşi şi să pun umărul la salvarea de la retrogradare. Eu în cariera mea nu am avut nicio retrogradare, aşa că nu cred că acest lucru se va întâmpla tocmai acum", a spus Onuţ, luni seară, după primul antrenament al echipei sale în 2009.

Fundaşul grupării ieşene speră ca preşedintele clubului, Sorin Boca, şi preşedintele de onoare, Gheorghe Nichita, să poată rezolva problemele financiare: "Eu am încredere că domnul Boca şi domnul Nichita, ambii oameni de fotbal, vor reuşi până la urmă să rezolve problemele financiare şi nu vor lăsa echipa la greu. Oricum, ieşirea din criză depinde în mare măsură şi de noi, de jucători. Până la urma urmei, noi am adus echipa în situaţia actuală şi tot noi trebuie să o scoatem la liman. Sunt convins că dacă noi vom avea rezultate, vor apărea şi banii", a mai spus Onuţ.

"Nu am purtat încă o discuţie pe tema reducerii contractelor, dar dacă se măresc primele şi ni se asigură o stabilitate financiară, atunci şi noi vom fi de acord cu diminuarea cotractelor. Toată lumea trebuie să mai lase câte ceva", a conchis Onuţ.

Citeşte şi:

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Boca: Până la sfârşitul săptămânii vom numi un nou antrenor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici