OPINIE | Da, Gigi. Ai dreptate!

Dai încredere unui jucător tânăr cu mare potenţial de creştere, unul care-ţi va aduce saci de galbeni, lei noi lângă scări şi palate. Da, nu e o soluţie de marketing, e pariul tău. Uneori ai pariat pe cai morţi, acum nu e cazul. Vlad va cunoaşte o dezvoltare impresionantă. Şi consacrarea rapidă.

2145 afișări
Imaginea articolului OPINIE | Da, Gigi. Ai dreptate!

Da, Gigi. Ai dreptate!

Dar când rămâi fără creierul echipei.

Adică Niţă, el era creierul echipei. Când rămâi fără un portar care-ţi dă siguranţă, dirijează, urlă, transmite energie pozitivă, loveşte mingea cu ambele picioare, înseamnă că-ţi pui toată baza în fundaşii centrali. Într-un cuplu oţelit. Îţi pui baza în toată linia defensivă. Una omogenă, compatibilă cu ţelurile echipei. Una care transmite un confort psihic fotbaliştilor care pot face diferenţa, Budescu sau Teixeira. Oameni lipsiţi de crispare când un soldat le ţine spatele. Detaşaţi de problemele din spate, liberi să conducă mingea şi cu rotula.

Pentru că în meciul de pe Olimpico, Planic şi Găman s-au întâlnit ca Soarele şi Luna. N-au meciuri împreună, nu se simt. Oricât de multe examene ai fi luat la catedra lui Piţurcă, tot ai nevoie de timp de adaptare. Oricât de sigur ai fi pe banda dreaptă, chiar dacă ai avea inima şi muşchii lui Philippide, tot intri mai greu în ghete când vii după o accidentare. Morais? Completaţi dumneavoastră!

Citeşte editorialul Prosport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici