Oprescu: S-au consumat 200.000 de litri de bere de când suporterii spanioli au invadat Bucureştiul

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vizitat zona special amenajată pentru fanii echipei Atletico Madrid în Piaţa George Enescu şi a afirmat că din informaţiile sale s-au consumat 200.000 de litri de bere de când suporterii spanioli au "invadat" Bucureştiul.

316 afișări
Imaginea articolului Oprescu: S-au consumat 200.000 de litri de bere de când suporterii spanioli au invadat Bucureştiul

Oprescu: S-au consumat 200.000 de litri de bere de când suporterii spanioli au invadat Bucureştiul (Imagine: Marius Coman/Mediafax Foto)

Oprescu a vizitat, timp de zece minute, zona special amenajată pentru fanii madrileni şi s-a salutat cu o parte dintre cei 2.000 de suporteri prezenţi în piaţă. El a precizat că în cursul zilei urmează să se întâlnească şi cu primarul oraşului Madrid, Ana Botella, care soseşte la Bucureşti pentru finala Ligii Europa.

La un moment dat, doi suporteri ai lui Atletico i-au pus pe spate lui Oprescu un steag al Spaniei, iar unul dintre aceştia i-a strigat în limba engleză: "Ronaldo, să dai un penalti pentru Atletico diseară". Primarul a zâmbit şi a dat mâna cu el.

Cei aproximativ 2.000 de suporteri ai echipei madrilene aflaţi în spaţiul amenajat stau la coadă la mici şi fripturi, iar pe o scenă cântă şi dansează ansambluri populare româneşti.

În afara zonei îngrădite, spaniolii îşi cumpără de mâncare de la supermarketurile din zonă, preferând parizer cu pâine şi bere românească la pet-uri de doi litri.

Supermarketurile din zona Pieţei Amzei nu mai rămas fără bere.

În zona Sălii Palatului, traficul este aglomerat, maşinile deplasându-se cu dificultate pe Calea Victoriei şi pe străzile adiacente. De asemenea, trotuarele sunt pline de fani ai lui Atletico.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, este programată în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, fiind transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici