Opt medalii, din care 4 de aur, pentru gimnastica ritmica românească în Grecia

  • Gimnastica ritmică românească a obţinut în acest weekend câteva rezultate remarcabile la Turneul International Aphrodite CUP din capitala Greciei, Atena, informează Irina Deleanu, preşedinta federaţiei de specialitate.
  • La competiţie au participat 51 de ţări de pe toate continentele.
1332 afișări
Imaginea articolului Opt medalii, din care 4 de aur, pentru gimnastica ritmica românească în Grecia

Sursa foto: Facebook/Irina Deleanu

Echipa de junioare, în probele individuale, şi echipa de junioare ansamblu, componente ale lotului naţional de gimnastică ritmică al României, precum şi două componente ale lotului olimpic de senioare au participat la puternicul turneu international Aphrodite CUP din capitala Greciei, Atena, unde au obţinut 8 medalii.

Dintre acestea, 4 sunt de aur şi au fost obţinute de junioara Amalia Lica la individual compus, minge, măciuci şi panglică.

Christina Dragan a câştigat medalia de argint la senioare, în proba de măciuci.

Trei medalii de bronz au obţinut junioarele Lisa Garac, în proba de individual compus (13ani), Amalia Lica, la cerc şi senioara Christina Dragan, la panglică.

Ansamblul de junioare al României a obţinut locul 8 la individual compus, locul 6 la proba de corzi şi locul 5 la proba mingi.

„Este o etapa intermediară în drumul nostru spre Campionatele Mondiale de Junioare care vor avea loc în luna Iulie la Cluj-Napoca, respectiv Campionatele Mondiale pentru senioare, care vor avea loc în luna august, în Valencia, Spania.”, scrie Irina Deleanu pe facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici