Oraşul în care Simona Halep ar putea să se mute: "Poate voi locui acolo într-o zi"

Înainte să intre pe teren şi să joace pentru calificarea în turul al treilea de la Roland Garros, Simona le-a acordat un amplu interviu jurnaliştilor americani de la Sports Illustrated, cărora le-a vorbit despre câştigarea primului turneu de Mare Şlem din carieră, încredere, rolul unui psiholog în viaţa unei jucătoare de tenis, dar şi despre oraşul în care ar vrea să se mute.

1111 afișări
Imaginea articolului Oraşul în care Simona Halep ar putea să se mute: "Poate voi locui acolo într-o zi"

Oraşul în care Simona Halep ar putea să se mute: ŢPoate voi locui acolo într-o ziŢ

Simona spune că performanţele foarte bune pe care le-a obţinut la Paris nu au venit întâmplător, "Oraşul luminilor" fiind, în viitor, o posibilă gazdă pentru Halep: "Cum se zice, fără resentimente. Am câştigat aici la juniori. Este aproape de ţara mea. Iubesc Parisul, să stau acolo şi să vizitez. Poate voi locui acolo într-o zi. Pur şi simplu iubesc totul la acest turneu", a declarat constănţeanca în vârstă de 27 de ani.

Citiţi mai multe declaraţii ale Simonei Halep pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici