„Orice virus trebuie ars”. Coregrafie spectaculoasă anti-coronavirus în una dintre puţinele ţări unde fanii au revenit pe stadion

  • Fanii celor de la Spartak Trnava au organizat un spectacol cu torţe şi fumigene la partida de ieri
  • Suporterii au respectat distanţarea socială în timpul partidei
  • Echipa lor a câştigat cu 2-0
348 afișări
Imaginea articolului „Orice virus trebuie ars”. Coregrafie spectaculoasă anti-coronavirus în una dintre puţinele ţări unde fanii au revenit pe stadion

Coregrafie anti-coronavirus în Slovacia

Spartak Trnava a reuşit să spargă gheaţă în acest weekend, reuşit să câştige primul ei meci de la revenirea fotbalului după pandemie. A fost 2-0 în duelul cu cei de la Ruzomberok, însă fanii celor de la Spartak au fost cei care au ieşit în prim-plan.
 
Suporterii au profitat că accesul pe stadion le-a fost permis şi au pregătit o coregrafie specială cu mesajul: "Orice virus trebuie ars". Imediat după fluierul de start al partidei, fanii lui Spartak au aprins fumigene şi torţe în peluza lor.
 
În ciuda faptului că au fost nevoiţi să păstreze distanţarea socială pe stadion, fanii au reuşit să ofere imagini spectaculoase. Spartak Trnava este pe locul 4 în campionat, cu 34 de puncte după 26 de partide, cu 2 mai mult decât adversara din partida de ieri. Lider este Slovan Bratislava, cea care are 19 puncte avans faţă de ocupanta locului 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici