Orora, luptătorul de sumo de 292 de kilograme, are oroare de coronavirus

  • Orora: "Doar tu poţi avea grijă de tine! Celorlalţi nu le pasă"
  • În timpul pandemiei, luptătorul de sumo Shobushi a murit, la doar 28 de ani, din cauza coronavirusului
  • Alţi luptători de sumo le-au arătat oamenilor cu ce şi-au ocupat timpul în izolare
623 afișări
Imaginea articolului Orora, luptătorul de sumo de 292 de kilograme, are oroare de coronavirus

Orora. Sursa: captură ecran YouTube

Dacă te sperie coronavirusul, află că nu eşti singurul. Şi cei mai puternici oameni ai planetei se tem că s-ar putea infecta. Orora, greul greilor din sumo, care cântăreşte 292 de kilograme, le-a transmis un mesaj colegilor săi. 

"Nu e uşor să ai grijă de sănătatea ta, atâta timp cât eşti un luptător de sumo. Doar tu poţi avea grijă de tine! Celorlalţi nu le pasă", a spus Orora, într-un interviu acordat pentru The Guardian. 
 
Până în prezent, un luptător de sumo a pierdut lupta cu COVID-19. Este vorba despre Shobushi Kanji, care a făcut o complicaţie pulmonară şi a murit la vârsta de 28 de ani. 
 
Şi alţi luptători de sumo din Japonia au încercat să-i convingă pe oameni să stea în casă în timpul pandemiei. Au postat pe reţelele de socializare filmuleţe cu ei în timp ce săreau coarda, găteau, cântau la mandolină sau împleteau. 
 
 
 
Sursa FOTO: captură video www3.nhk.or.jp
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici