Oscar Washington Tabarez: Am avut un penalti clar

Selecţionerul echipei naţionale a Uruguayului, Oscar Washington Tabarez, a declarat, miercuri, după remiza din meciul amical cu România, scor 1-1, că formaţia sa a avut un penalti clar şi nu înţelege cum arbitrul nu l-a dictat.

151 afișări
Imaginea articolului Oscar Washington Tabarez: Am avut un penalti clar

Oscar Washington Tabarez: Am avut un penalti clar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În fotbal este destul de greu de explicat un rezultat. De obicei ocaziile explică un rezultat. Cele două echipe au dominat pe rând, în prima repriză Uruguayul, iar în a doua România. Dar Uruguayul a avut un penalti clar. Este prima dată când văd aşa ceva, că nu se acordă un astfel de penalti. România a jucat bine, dinamic, a avut multe ocazii şi cred că publicul a văzut o partidă bună. Pentru mine Torje a fost cel mai bun din echipa României. De remarcat efortul făcut de cele două echipe, din cauza instabilităţii gazonului şi apoi din cauza zăpezii. Stadionul este plăcut, este frumos şi poate găzdui meciuri importante", a spus Tabarez.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa Uruguayului, campioana la zi a Americii de Sud, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională.

Uruguayenii au deschis scorul prin Cavani, în minutul 2, "tricolorii" reuşind egalarea prin Bogdan Stancu, în minutul 50.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici