Oţelul a fost învinsă la Craiova, scor 1-0

Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Universitatea Craiova, într-o partidă din etapa a V-a a Ligii I, suferind astfel prima înfrângere în acest sezon.

13 afișări
Imaginea articolului Oţelul a fost învinsă la Craiova, scor 1-0

Oţelul a fost învinsă la Craiova, scor 1-0 (Imagine: Mediafax Foto)

În minutul 61, Universitatea a deschis scorul în urma unei lovituri de colţ, Găman reluând balonul cu capul din 6 metri, după un corner executat de Gângioveanu.

Universitatea Craiova: 23. Bornescu - 18. Dănănae, 7. Găman, 4. Mitchell, 27. Rose - 30. Prepeliţă, 6. D.Stoica, 13. Dilevski - 10. Fl. Costea, 28. Gângioveanu (2. Bărboianu '79), 17. Baird (20. Dina '7, 25. Firţulescu '61). Antrenor: Nicolo Napoli.

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 20. Cojoc, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean - 30. G. Paraschiv, 5. Bourceanu, 37. Viglianti (14. S. Ilie '80), 21. R. Stancu (19. Vitaici '65) - 27. Pena (9. Ad. Anca '46), 10. Iorga. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Bărboianu '81 / Sălăgean '56, Viglianti '72.

Partida a fost condusă la centru de Tiberiu Lajos, ajutat la cele două linii de Miklos Nagy şi Sorin Caia. Arbitrul de rezervă a fost Radu Petrescu. Observatori pentru partida de la Craiova au fost desemnaţi Florin Gâtejanu şi Constantin Ştefan.

La partidă au asistat aproximativ 5.500 de spectatori, printre care şi un grup de circa 30-35 de susţinători ai formaţiei Oţelul Galaţi.

Antrenorii celor două echipe au ieşit de la vestiare ţinându-se de gât, în aplauzele spectatorilor.

În minutul 2 al partidei, atacantul Michael Baird s-a accidentat în urma unei ciocniri cu portarul Kolev şi fundaşul Jivko Jelev şi a fost înlocuit cinci minute mai târziu, jucătorul australian acuzând dureri la cot.

Observatorul Florin Gâtejanu a ajuns la partida de la Craiova, deşi în jurul prânzului a fost implicat într-un accident rutier în apropierea localităţii Balş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici