Oţelul, amendat cu 30.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Steaua

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a sancţionat clubul Oţelul Galaţi cu o penalitate financiară de 30.000 de lei pentru incidente la meciul cu Steaua, gruparea din Bulevardul Ghencea primind un avertisment, informează site-ul oficial al LPF.

119 afișări
Imaginea articolului Oţelul, amendat cu 30.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Steaua

Oţelul, amendat cu 30.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Steaua (Imagine: Vicentiu Horincar/Mediafax Foto)

De asemenea, Petrolul Ploieşti a primit o penalitate de 20.000 de lei pentru incidente la partida cu CFR Cluj, în timp ce jucătorul clujenilor, Camora, a fost suspendat o etapă şi sancţionat cu o penalitate financiară de 740 de lei.

Magazinerul clubului Ceahlăul, Vasile Ungureanu, a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate de 640 de lei.

Fotbalistul Andrei Tânc, de la Voinţa Sibiu, a fost suspendat o etapă şi penalizat cu 740 de lei.

Pentru scandările fanilor la meciul cu Gaz Metan Mediaş, clubul Universitatea Cluj a primit un avertisment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici