Oţelul-FC Voluntari şi FCU Craiova-Rapid, primele meciuri din etapa a VII-a a Superligii

Oţelul Galaţi-FC Voluntari şi FCU Craiova-Rapid Bucureşti sunt primele meciuri din etapa a VII-a a Superligii de fotbal. Partidele se desfăşoară vineri.

576 afișări
Imaginea articolului Oţelul-FC Voluntari şi FCU Craiova-Rapid, primele meciuri din etapa a VII-a a Superligii

Oţelul-FC Voluntari şi FCU Craiova-Rapid, primele meciuri din etapa a VII-a a Superligii

Primul meci se va disputa la Galaţi, de la ora 18.30. Gazdele încearcă să obţină prima victorie în actuala ediţie a campionatului.

După şase etape, Oţelul are cinci partide încheiate la egalitate şi o înfrângere. Cu cinci puncte, Oţelul este pe locul 13. Oaspeţii au nouă puncte şi se află pe locul 6.

Cel de al doilea meci al zilei se va disputa la Craiova. FCU Craiova este pe locul 11 cu şase puncte, iar Rapid este pe locul şapte cu opt puncte. Partida FCU Craiova-Rapid Bucureşti va începe la ora 21.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici