Oţelul Galaţi a primit licenţa pentru Liga I

Clubul Oţelul Galaţi a primit licenţa de club profesionist din partea Comisiei de Acordare a Licenţelor din cadrul FRF şi poate evolua şi în viitorul sezon în Liga I.

27 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi a primit licenţa pentru Liga I

Oţelul Galaţi a primit licenţa pentru Liga I (Imagine: www.lpf.ro)

"Am avut unele emoţii, deşi ştiam că dosarul nostru este în regulă. Am prezentat justificările necesare pentru acea întârziere de plată, justificări acceptate de manualul de licenţiere", a declarat Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean.

Grupările Gloria Buzău, Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi riscau retrogradarea, deoarece nu au respectat termenul limită de îndeplinire a criteriului financiar pentru obţinerea licenţei de club profesionist. Termenul limită a fost la 31 martie. Cele trei cluburi au putut face apel până la 31 mai, Comisia de Acordare de Licenţelor întrunindu-se, marţi, şi analizând dosarele prezentate de cele trei cluburi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici