Oţelul Galaţi ajunge la a 8-a remiză din 9 meciuri în Superligă, după 0-0 cu Rapid Bucureşti

Oţelul Galaţi şi Rapid Bucureşti au remizat alb în etapa a 9-a din Superligă, după un meci anost, fără ocazii de poartă periculoase, cu un gol anulat şi un cartonaş roşu, completat de altele 12 galbene.

90 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi ajunge la a 8-a remiză din 9 meciuri în Superligă, după 0-0 cu Rapid Bucureşti

SC Otelul Galati, Facebook

După câteva şuturi ce nu au cadrat, rapidiştii au nimerit bara prin Funsho, în minutul 34, dintr-o poziţie semnalizată în afara jocului. Rapid a mai bifat două ocazii de poartă, pe final de repriză, cea mai periculoasă scoţându-l în evidenţă pe portarul gălăţean Dur-Bozoancă.

La cealaltă poartă, Horaţiu Moldovan a reţinut şi el uşor un şut din afara careului, puţin după debutul reprizei secunde.

În minutul 57, Rapid a marcat prin Funsho, dar golul e anulat pe motiv de offside la o fază anterioară.

Finalul de meci a adus doar eliminarea lui Kait (Rapid), în al şaptelea minut suplimentar de joc, pentru cumul de cartonaşe.

Rapid e pe locul 4 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Oţelul Galaţi, aflată la a 5-cea remiză consecutivă şi la opta din 9 meciuri, e pe locul 12 cu 8 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici