Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, scor 3-1

Echipa Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului.

17 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, scor 3-1

Gabriel Paraschiv (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile echipei Oţelul au fost reuşite de Gabriel Paraschiv '12 şi '44, Laurenţiu Iorga '38, în timp ce pentru formaţia oaspete a înscris Cristian Todea, în minutul 18.

Gabriel Paraschiv a deschis scorul pentru Oţelul, în minutul 12, când a reluat în poartă, din 6 metri, un balon venit dintr-o centrare de pe partea stângă a lui Sălăgean.

După numai şase minute, Gaz Metan a reuşit egalarea, prin Cristian Todea, care a înscris cu un şut din voleu, de la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, la colţul lung.

În minutul 38, Oţelul preia conducerea pe tabela de marcaj, scor 2-1, după ce Laurenţiu Iorga a reluat cu capul, din 7 metri, o centrare a lui Sălăgean şi a trimis balonul în poarta apărată de Cosmin Vâtcă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 44 de Paraschiv, care a înscris din interiorul careului, după o pasă primită de la Iorga, scor 3-1 pentru Oţelul.

Oţelul: 12. Kolev - 15. Sârghi, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie (15. J. Ibeh) - 29. Giurgiu, 37. Viglianti (7. Elek '70), 5. Bourceanu - 6. Iorga (84. Avram '85), 30. Paraschiv, 23. Sălăgean. Antrenor: Petre Grigoraş.

Gaz Metan: 82. Vâtcă - 19. Lazăr, 25. Markovici, 6. Nohai (99. Bud '75) - 2. Edson, 16. R. Zaharia, 15. Hoban, 21. Todea (22. Pârvulescu '66), 5. Semeghin (7. Kubala '46) - 17. Dudiţă, 9. Boaru. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Sălăgean '17, Jelev '50 / Semeghin '45

Partida a fost arbitrată de Augustus Constantin (centru), Adrian Vidan şi Mircea Orbuleţ (asistenţi), Florin Gimbăşan (rezervă), în timp ce observatori au fost delegaţi Sorin Satmari şi Marcel Lică.

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici