Oţelul Galaţi şi-a adus psiholog de la Bucureşti

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că speră ca jucătorii echipei sale să treacă peste blocajul psihologic cu ajutorul unui consilier psihologic, adus special de la Bucureşti.

20 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi şi-a adus psiholog de la Bucureşti

Oţelul Galaţi şi-a adus psiholog de la Bucureşti (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

"Dătător de speranţe este faptul că jucătorii sunt deschişi cu acest psiholog, vorbesc, poate mai mult decât au făcut-o cu mine sau cu Dorinel Munteanu. Sper ca acest lucru să ne ajute să depăşim blocajul prin care trecem", a spus Marius Stan.

Oficialul gălăţean a adăugat că şi el ar avea nevoie de consiliere psihologică: "E coadă mare, aştept să-mi vină şi mie rândul. Sunt lucruri pe care nici eu nu le mai înţeleg".

Formaţia Oţelul Galaţi ecupă, după cinci etape, locul 16 în clasamentul Ligii I, cu patru puncte.

În urma rezultatelor slabe din acest sezon, Comitetul Director al clubului Oţelul Galaţi a decis, la data de 1 septembrie, sancţionarea jucătorilor cu 25 la sută din retribuţiile pe lunile iulie şi august 2009. De asemenea, primele au fost blocate până când echipa va ajunge la zero în clasament al adevărului.

Oţelul Galaţi va juca în deplasare cu Dinamo Bucureşti, sâmbătă, de la ora 19.00, în etapa a VI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici