Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1 în Liga I - GALERIE FOTO

Formaţia Steaua Bucureşti s-a impus, duminică, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa echipei Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, ultimul înaintea partidei retur cu Saint Patrick's Athletic, din play-off-ul Ligii Europa.

60 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1 în Liga I - GALERIE FOTO

Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1 în Liga I (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1 în Liga I

Unicul gol al partidei a fost marcat de Romeo Surdu, în minutul 58.

Min. 27: O acţiune prelungită de atac a formaţiei Oţelul a fost încheiată cu lovitura de cap a lui Marius Matei, care a trecut la mică distanţă de bara din dreapta lui Robinson Zapata.

Min. 31: Szekely a primit o pasă de 50 de metri la marginea careului, dar portarul Kolev a ieşit şi a reţinut în ultimul moment în faţa mijlocaşului echipei Steaua, care a fost talonat şi de Siminic.

Min. 33: Kolev a scăpat un balon centrat de pe partea dreaptă de Bănel Nicoliţă, iar Sergiu Costin a blocat în ultimul moment şutul lui Andrei Ionescu.

Min. 38. Sălăgeanu a primit o pasă aproape de tuşă, l-a depăşit de Ninu, a pătruns în careu de unde a scos balonul înapoi până la Matei, care a reluat pe lângă buturi dintr-o poziţie excelentă, în condiţiile în care Zapata era căzut la pământ.

Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1 în Liga I

Min. 51: Szekely a primit o pasă peste fundaşii gălăţeni, dar a reluat slab şi nu l-a putut învinge pe Kolev, în situaţie de unu la unu.

Min. 54: Paraschiv este găsit cu o pasă în colţul careului deşase metri şi căpitanul fornaţiei gălăţene şutează, dar Zapata a respins, iar Baciu a respins, cu capul, din faţa porţii.

0-1: Andrei Ionescu a recuperat un balon la mijlocul terenului, a avansat câţiva metri şi i-a pasat în lateral lui Surdu, care l-a învins pe Kolev cu un şut pe jos, la colţul lung, de la marginea careului de 16 metri.

Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1 în Liga I

Min. 67: Arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt partida, pentru a acorda jucătorilor o pauză de hidratare.

Min. 73: Zapata a iesit inoportun la o centrare din flancul drept si Jelev a reluat cu capul spre poarta goală, dar mingea a trecut alături.

Min. 75: Stancu îşi loveşte adversarul cu cotul în săritură, iar arbitrul Istvan Kovacs i-a arătat al doilea cartonaş galben atacantului echipei Steaua şi, implict, pe cel roşu.

Oţelul: 12. Kolev - 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 4. Siminic - 7. L. Iorga (9. Axente '84), 29. Giurgiu - 8. Antal, 30. G. Paraschiv, 23. Sălăgeanu (15. Ibeh '71) - 11. M. Matei (19. Nkongue '63). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Steaua: 1. Zapata - 31. Ninu, 15. Tudose, 17. Baciu, 18. Marin - 7. Szekely (10. Grzelak 90+1), 27. Al. Iacob (25. Onicaş '71), 19. A. Ionescu, 16. Nicoliţă - 28. Stancu, 11. Surdu (99. Bibişkov '86). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1 în Liga I

Cartonaşe galbene: Szekely '29, B. Stancu '62, '75, Onicaş 90+1.

Cartonaş roşu: Stancu '75.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Istvan Miklos Nagy, Gero Szabo (asistenţi) - Cristian Sava (rezervă).

Observatori: Romeo Pascu, Laszlo Sajtos.

Supervizor: Ion Crăciunescu.

Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1 în Liga I

La partidă au asistat aproximativ 6000 de spectatori.

Oţelul Galaţi a evoluat pentru prima oară în acest sezon în faţa propriilor spectatori, după ce Comisia de Competiţii a interzis accesul publicului în urma unui memoriu făcut de conducerea clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, în care a reclamat absenţa unui sistem acces cu turnichete, în conformitate cu Legea 4. În săptămâna care a precedat partida cu Steaua, conducerea clubului a reuşit să achiziţioneze un sistem care a şi fost montat. Din cauza unei pene de curent, personalul de la porţile stadionului a fost nevoit să permită accesul suporterilor tot prin ruperea biletelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici