Oţelul - Pandurii, scor 3-1, într-un meci cu trei penaltiuri şi doi eliminaţi

Echipa Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, în care centralul Teodor Crăciunescu a acordat trei penaltiuri şi a eliminat doi jucători de la oaspeţi.

1 afișare
Imaginea articolului Oţelul - Pandurii, scor 3-1, într-un meci cu trei penaltiuri şi doi eliminaţi

Oţelul - Pandurii, scor 3-1, într-un meci cu trei penaltiuri şi doi eliminaţi

Golurile au fost înscrise de Emil Jula '4 (penalti), '50, Gabriel Paraschiv '38, pentru Oţelul, respectiv Constant Djapka '28 (penalti), pentru Pandurii.

Oaspeţii au rămas înferioritate numerică, în minutul 3, când Ilie Iordache l-a faultat în careu, în postură de ultim apărător, pe Szekely şi a fost eliminat.

Centralul Teodor Crăciunescu a acordat penalti pentru Oţelul, care a preluat conducerea pe tabela de marcaj, scor 1-0, după ce Emil Jula a transformat lovitura de la 11 metri, în minutul 4.

Pandurii Târgu Jiu a egalat, în minutul 28, printr-un penalti transformat de Constant Djapka, acordat de Crăciunescu după un fault al lui Jelev asupra lui Stromajer.

În minutul 38, Gabriel Paraschiv a înscris pentru Oţelul golul de 2-1, şutând din întoarcere din 10 metri, după o pasă de la Szekely.

Teodor Crăciunescu a acordat din nou penalti pentru gazde, în minutul 50, după un fault în careu al lui Jackson asupra lui Semeghin. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Jula, portarul Bălăeţ a respins în lateral, dar acelaşi Jula a reluat din cădere, de la 6 metri, în vinclul porţii oaspeţilor: scor 3-1.

De la Pandurii a fost eliminat şi Djapka, în minutul 61, pentru un fault dur asupra lui Sârghi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici