Ovidiu Petre: Cea mai normală soluţie pentru postul de căpitan este Petre Marin

Mijlocaşul Ovidiu Petre a declarat, sâmbătă, în cantonamentul Stelei din Antalya, că opţiunea sa pentru banderola de căpitan, după plecarea lui Sorin Ghionea, este Petre Marin, informează site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.

94 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Petre: Cea mai normală soluţie pentru postul de căpitan este Petre Marin

Ovidiu Petre: Cea mai normală soluţie pentru postul de căpitan este Petre Marin (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Din punctul meu de vedere, cea mai normală soluţie pentru postul de căpitan e Petre Marin. Are mulţi ani în spate şi a făcut foarte multe pentru Steaua, astfel încât merită să fie căpitan. I-aş vedea căpitani şi pe Toja sau Tănase, dar nu cred că este momentul", a punctat Ovidiu Petre.

Jucătorul a menţionat, de asemenea, că plecările, în această iarnă, ale fundaşilor Sorin Ghionea şi Ionuţ Rada reprezintă pierderi importante pentru echipa bucureşteană, dar speră să fie găsite soluţii pentru a fi acoperite.

"Pentru mine e foarte important că sunt alături de colegii mei în pregătire. Îmi doream mult să intru sănătos în acest cantonament şi am aşteptat mult timp acest moment. Îmi doresc, la fel de mult, să-l termin cu brio. De când eram în Italia, la recuperare, mă tot gândeam la acest cantonament. Mi-a fost puţină teamă când am revenit după accidentare, dar acum totul decurge normal pentru mine Până acum, Mihai Stoichiţă a demonstrat că ne poate duce spre un nou titlu. Suntem pe primul loc în clasament. Acum sperăm să ne închegăm mult mai bine, iar în retur să terminăm acolo unde suntem şi acum. Ghionea şi Rada sunt pierderi mari pentru noi, dar sperăm să se găsească soluţii, iar cei care vor veni să-i înlocuiască pe cei doi cu brio. Deocamdată ne pregătim cât putem de bine", a precizat mijlocaşul stelist.

Referitor la un presupus conflict între Bicfalvi şi Emeghara petrecut la unul din antrenamentele Stelei de vineri, din cantonamentul din Turcia, Petre a precizat: "Nu am observat niciun conflict la antrenament între Bicfalvi şi Emeghara, a fost doar o neînţelegere. Se poate întâmpla să mai apară şi reproşuri la unele faze, dar e un lucru normal. Asta nu înseamna că doi jucători se ceartă".

Ovidiu Petre a mai precizat că deocamdată nu se gândeşte la o eventuală revenire în lotul echipei naţionale a României, ci se concentrează pe pregătirile alături de formaţia antrenată de Mihai Stoichiţă. "Sincer să fiu, eu mă gândesc doar la cantonamentele de aici, nu şi la naţională. Dacă voi fi bine, voi avea timp să mă gândesc şi la asta", a completat Petre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici