Ovidiu Petre: La Istanbul ne aşteaptă un infern

Mijlocaşul stelist Ovidiu Petre, care a evoluat la Galatasaray Istanbul între anii 2003 şi 2005, a declarat că echipa turcă este una redutabilă, iar pe "roş-albaştri" îi va aştepra un infern în prima manşă la Istanbul, motiv pentru care steliştii trebuie să facă orice pentru a lua puncte.

13 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Petre: La Istanbul ne aşteaptă un infern

Ovidiu Petre: La Istanbul ne aşteaptă un infern (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu cât de frumos este să jucăm cu Galatasaray. O să fie greu şi cred că nu ar fi fost bine nici dacă îi evitam pe turci. Mergem să jucăm şi să ne calificăm. Se poate spune că avem ghinion, fiindcă puteam să cădem şi cu o echipă mai slab cotată. Nu ştiu dacă sunt favoriţi, fiindcă ei nu au început campionatul, iar asta poate reprezenta un avantaj pentru noi. Un lucru este clar. La meciul din Turcia ne aşteaptă un infern. Nouă ne-a mers bine să începem afară şi să jucăm acasă meciul decisiv. Trebuia să vină şi momentul în care nu vom mai avea noroc la tragerea la sorţi, dar sper să ne bucurăm la final pentru calificare", a spus Petre, pentru site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Mijlocaşul FC Steaua a afirmat că nu mai sunt în lotul turcilor mulţi dintre foştii săi colegi din perioada când juca acolo şi se va bucura să-i revadă. "Dacă aş putea să ajut conducerea tehnică cu informaţii, m-aş bucura, dar nu cred că pot face eu minuni. Galatasaray este campioana Turciei, a facut o campanie bună de achiziţii şi este o echipă de temut. Consider că au meritat titlul, iar ultima lor prezenţă în Liga Campionilor s-a înregistrat în sezonul în care am plecat eu de acolo. O să ne fie greu. Tot ce îmi doresc este ca noi să ne calificăm şi nimic mai mult. Nu vreau o revanşă faţă de Galatasaray. Este o atmosferă incredibilă acolo şi trebuie să facem orice pentru a ne întoarce cu puncte de la Istanbul", a comentat Petre.

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni formaţia turcă Galatasaray Istanbul în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi de vineri, de la Nyon. Steaua va juca primul meci în deplasare, la 13 august, urmând ca returul să aibă loc la 27 august. În cazul în care va trece de turul trei preliminar, Steaua va evolua în grupele Ligii Campionilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici