Ovidiu Petre va reveni la antrenamentele Stelei

Mijlocaşul central al echipei Steaua, Ovidiu Petre, va reveni, de marţi, alături de ceilalţi coechipieri la antrenamentele conduse de Mihai Stoichiţă, după o pauză de aproximativ şase luni.

19 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Petre va reveni la antrenamentele Stelei

Ovidiu Petre va reveni la antrenamentele Stelei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Jucătorul s-a refăcut, la clinica Isokinetic, din Bologna, după accidentarea suferită la meniscul extern al genunchiului drept, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Ovidiu Petre a suferit accidentarea la 7 aprilie 2009, într-un meci în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

La Steaua a revenit, după o accidentare, şi fundaşul nigerian Ifeanyi Emeghara, care s-a pregătit alături de ceilalţi coechipieri în cantonamentul efectuat săptămâna precedentă la Braşov.

Altfel, după cantonamentul din Braşov, jucătorii stelişti au primit liber din partea tehnicianuliui Mihai Stoichiţă până marţi, când de la ora 10.30 vor susţine un antrenament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici