(P) Unealta magică gândită în România depăşeşte cu succes aşteptările pariorilor din întreaga lume

În urmă cu două luni de zile s-a lansat SoccerKeep.com - o platformă cât se poate de complexă şi eficientă de analiză fotbalistică şi predicţii generate de un algoritm complex, pentru cele peste 1000 de competiţii acoperite.

2530 afișări
Imaginea articolului (P) Unealta magică gândită în România depăşeşte cu succes aşteptările pariorilor din întreaga lume

(P) Unealta magică gândită în România depăşeşte cu succes aşteptările pariorilor din întreaga lume

După ani buni de cercetări, în care fondatorii s-au consultat cu cei mai experimentaţi pariori de talie mondială, proiectul a fost publicat şi este în acest moment accesibil publicului în mod complet gratuit.Pe lângă statisticile avansate care-i ajută pe pasionaţi să îşi formeze un stil de gândire profesionist, sistemul unic de ponturi ia în calcul anumiţi factori precum: timpi, rezultate, evoluţia jucătorilor, numărul şi minutele golurilor, locaţie şi aşa mai departe.

Impactul pe care l-a avut platforma revoluţionară a fost unul cât se poate de spectaculos. Numeroşi pariori şi-au arătat recunoştinţa faţă de noua platformă, care i-a ajutat să se transforme, peste noapte, din simpli amatori în pariori iscusiţi.

Chiar şi fondatorul comunităţii pariorilor din România, Marius Cădar, a catalogat SoccerKeep ca fiind, de departe, cea mai bună unealtă a pariorului contemporan.

Însă, casele de pariuri nu au întâmpinat situaţia cu zâmbetul pe buze. Multele mii de ponturi câştigătoare afişate săptămânal şi difuzate în mod gratuit oricărui utilizator înregistrat, nu fac altceva decât să sporească câştigurile pariorilor şi implicit, să reducă profitul operatorilor.

Ponturile cele mai sigure

Pentru a descompune formulele magice din spatele algoritmului devenit deja celebru, să aruncăm o privire asupra unei partide din campionatul intern. Accesând pagina care prezintă rezultatele din Liga 1, partida dintre cele două echipe aflate în fruntea clasamentului îmi atrage atenţia.

Algoritmul unic ne prezintă 8 sugestii de ponturi. Chiar dacă aceste pronosticuri propun cele mai probabile pariuri câştigătoare, acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm pe o ureche. Este bine-cunoscut faptul că echipa mai bună nu câştigă întotdeauna şi în egală măsură, orice este posibil în fotbal.

La prima vedere, cele mai sigure pariuri propuse pentru partida din Liga1 dintre Astra şi Steaua sunt:

Sub 3.5 goluri în meci, cu un factor de încredere de 70%

Peste 0.5 goluri în prima repriză, cu un factor de încredere de 68%

Gol în ambele reprize, cu un factor de încredere de 68%.

Fondatorii ne invită să analizăm statisticile în mod personal şi să ţinem cont şi de eventualele alte informaţii pe care le dobândim.

Analiza unei partide

Seriile actuale ale echipelor evidenţiază cel mai bine forma şi factorul de încredere cu care cele două formaţii vin să abordeze această partidă.

Astra este neînvinsă în ultimele 10 meciuri din campionat disputate în faţa propriilor suporteri. Totuşi Astralii nu au marcat în partida precedentă de la Giurgiu.

De cealaltă parte, Steaua vine după ce a reuşit două victorii în calitate de oaspete, nefiind învinsă în ultimele trei deplasări. Interesant este faptul că roş-albaştri au marcat în ultimele 13 meciuri de Liga 1 şi în ultimele 8 deplasări.

Statistica golurilor separate pe intervale de câte 15 minute ne ajută să descoperim punctele slabe şi punctele forte ale celor două formaţii.

Astra a încasat 9 goluri şi a înscris tot atâtea în primele reprize jucate la Giurgiu. În schimb, steliştii se descurcă de obicei foarte bine în acest interval, reuşind să marcheze 10 goluri şi încasând numai 3.

De notat este faptul că bilanţul roş-albaştrilor este negativ în reprizele secunde şi mai ales în finalurile de meci pe care le-a disputat în calitate de oaspete; Steaua a încasat 10 goluri şi a marcat numai 5 în ultimele 30 de minute ale respectivelor partide.

Steaua a marcat primul gol în peste 66% dintre partidele din deplasare, în timp ce giurgiuvenii au deschis scorul în 60% dintre meciurile de pe teren propriu. Roş-albaştri au marcat 11 goluri prin care au preluat conducerea în calitate de oaspete, fiind egalaţi în numai 3 situaţii. Astra a fost condusă acasă de 8 ori, însă a reuşit să restabilească egalitate în 75% din cazuri.

Secţiunea care ne prezintă diferenţele de goluri la care fiecare dintre cele două echipe a câştigat sau a pierdut partidele de Liga 1, este extrem de utilă în ceea ce priveşte stabilirea pariurilor de tip handicap.

Astra s-a impus la o diferenţă de 1, respectiv 2 goluri în câte 3 meciuri de acasă. Steaua şi-a câştigat deplasările, de cele mai multe ori, la limită, însă a fost învinsă de 4 ori la o diferenţă de 2 goluri.

Concluzii

Statisticile furnizate de SoccerKeep ne-au ajutat să ne formăm o părere pertinentă cu privire la desfăşurarea partidei analizate.

Steaua are o formă sensibil mai bună decât Astra şi a reuşit să marcheze în ultimele 8 deplasări. Ţinând cont de bilanţul pozitiv al roş-albaştrilor în ceea ce priveşte golurile marcate în prima repriză, ne gândim că este probabil ca formaţia din Ghencea să deschidă scorul în prima parte a meciului.

Giurgiuvenii au reuşit de cele mai multe ori să revină, fiind conduşi pe teren propriu, astfel ne putem aştepta ca această situaţie să se repete şi de această dată. Dată fiind natura tensionată a partidei, ne aşteptăm că un rezultat de egalitate este foarte probabil. Însă, chiar dacă una dintre cele două echipe se  va impune, ne aşteptăm ca diferenţa de scor să fie minimă.

Chiar dacă forma indică un uşor avantaj de partea stelei, statistica ne duce cu gândul că Astra ar putea da lovitura pe final de meci.

Totuşi, trebuie să rămânem realişti şi să conştientizăm faptul că, la pariuri, câştigurile se pot obţine pe termen mediu şi lung, numai dacă respectăm cu stricteţe o strategie de gestionare a mizelor. O singură partidă nu trebuie să fie niciodată decisivă din punct de vedere al bugetului nostru. Specialiştii ne spun că ghinionul ne poate afecta numai pe un eşantion mic de pariuri.

Dacă combinăm informaţiile şi ponturile pe care le găsim pe SoccerKeep cu o strategie de Money-management sănătoasă, ne putem aştepta la rezultate consistente, pe termen lung.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici