Pacquiano, aclamat de zeci de mii de fani pe străzile din Manila

Zeci de mii de fani au ieşit, luni, pe străzile din Manila, pentru a asista la parada organizată în onoarea pugilistului Manny Pacquiao, care a câştigat, săptămâna trecută, la Las Vegas, titlul mondial la categoria superuşoară, versiunea IBO, informează AFP.

1 afișare

Pacquiao, cel mai popular sportiv din Filipine, a revenit în această ţară vineri, în ciuda avertismentelor autorităţilor locale, care se temeau că pugilistul şi anturajul său ar putea fi purtători ai virusului gripei porcine.

Sportivul în vârstă de 30 de ani şi-a salutat fanii dintr-un camion decorat cu drapele filipineze. Coloana din care făcea parte camionul respectiv cuprindea 30 de vehicule şi a perturbat traficul din Manila. Pacquiao a aruncat către admiratorii săi tricouri în culorile roşu-alb, cu chipul său şi cu mesajul: "Regele ringului".

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao l-a învins pe britanicul Ricky Hatton într-un meci disputat, sâmbăta trecută, la Las Vegas, şi a obţinut titlul mondial la categoria superuşoară, versiunea IBO. Campion mondial la categoriile muscă, pană, supercocoş, superpană, uşoară şi superuşoară, Pacquiao nu a câştigat încă toate titlurile în cele patru versiuni, WBA, WBC, IBF, WBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici