Padel ia amploare. Noul sport este o combinaţie între tenis şi squash

  • Padel este un nou sport care atrage fani, fiind o combinaţie între tenis şi squash
  • În aceste zile are loc Mondialul de Padel iar 250.000 de oameni s-au uitat la meciuri
  • Poţi juca Padel şi în România la un club din Bucureşti cu antrenor spaniol
952 afișări
Imaginea articolului Padel ia amploare. Noul sport este o combinaţie între tenis şi squash

Sursa foto: profimedia

Dacă vrei să încerci un nou sport cu prietenii, poţi încerca padel. Se joacă pe un teren mai mic decât cel de tenis, iar pereţii au şi ei un rol, ca la squash.

Sportul inventat de mexicani a căpătat amploare. În aceste zile are loc în Spania Campionatul Mondial. Peste 250.000 de oameni s-au uitat la transmisiunea de pe net. Ei au putut să vadă un schimb extrem de spectaculos. Un jucător a ieşit de pe teren ca să salveze un punct şi a trimis mingea pe uşă.
Padel se găseşte şi la noi în ţară, la Bucureşti sau la Cluj. Fie poţi să închiriezi terenul, fie să mergi la cursurile unui antrenor din Spania. Distracţia e garantată, şi la fel şi efortul. Într-o oră de padel poţi să arzi până la 700 de calorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici