Pădureanu: Ar fi rău să pierdem meciul cu Timişoara

Preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, a declarat că nu ştie cât de bun ar fi un egal în meciul cu FC Timişoara, din etapa a XVIII-a a Ligii I, dar se gândeşte ce neplăcută ar fi o înfrângere în disputa cu echipa fostului antrenor al Bistriţei, Ioan Ovidiu Sabău.

12 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Ar fi rău să pierdem meciul cu Timişoara

Pădureanu: Ar fi rău să pierdem meciul cu Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Timişoara luptă pentru titlu, va fi un meci foarte greu, pe care vrem să-l câştigăm. Nu ştiu cât de bună ar fi o remiză, dar mă gândesc ce rău ar fi să pierdem. Sper să trecem cu brio de această partidă. Relaţia mea cu Ioan Ovidiu Sabău a fost întotdeauna una foarte bună. El are un obiectiv, noi avem alt obiectiv, prietenia e în afara terenului, în teren suntem adversari", a spus Pădureanu, citat de site-ul oficial al grupării bistriţene.

Pădureanu este încrezător că echipa sa va evita retrogradarea, chiar dacă reia campionatul de pe locul 17. "Am făcut nişte achiziţii destul de bune, iar echipa e în revenire. În cele două cantonamente am văzut angajament total din partea jucătorilor, lucru reflectat în rezultatele din amicale. Nu mă iau după aceste meciuri, dar şi astea spun ceva. Spre exemplu, Steaua a luat bătaie de la Terek Groznâi cu 2-0, iar noi am câştigat cu 4-2 în faţa ruşilor", a mai spus el.

Gloria Bistriţa va întâlni, sâmbătă, de la ora 15.15, pe teren propriu, formaţia FC Timişoara, într-un meci din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici