Pădureanu: După arestarea lui Becali, steliştii or să se mobilizeze

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, consideră că jucătorii stelişti se vor mobiliza mai mult pentru meciul de sâmbătă din Liga I, după arestarea finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali.

14 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: După arestarea lui Becali, steliştii or să se mobilizeze

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am ce să comentez legat de arestare, nu mă bag, nu am toate datele. Cred totuşi că jucătorii stelişti or să se mobilizeze mai mult pentru meciul cu noi după arestarea lui Becali, mai ales că Steaua e o echipă valoroasă", a declarat Pădureanu agenţiei MEDIAFAX.

Steaua Bucureşti va juca sâmbătă, de la ora 18.30, cu Gloria Bistriţa, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Becali a fost reţinut, joi, de procurori, fiind acuzat, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal. Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici