Pădureanu: Trebuie să facem tot posibilul să nu pierdem cu Rapid

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că echipa sa trebuie să facă tot posibilul să nu piardă meciul cu Rapid Bucureşti de vineri, din etapa a XXII-a a Ligii I.

7 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Trebuie să facem tot posibilul să nu pierdem cu Rapid

Pădureanu: Trebuie să facem tot posibilul să nu pierdem cu Rapid (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

"Va fi un meci extrem de greu, în care aşteptăm concentrare maximă şi dăruire din partea jucătorilor noştri. Trebuie să facem tot posibilul să nu pierdem acest joc. Aşa cum am mai spus, fiecare punct este important. Am încredere că putem obţine un rezultat bun. Sperăm într-o prezenţă cât mai numeroasă a publicului la stadion", a spus Pădureanu pentru site-ul oficial al grupării bistriţene.

Partida Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti, din etapa a XXII-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici