Panait: Este un moment foarte greu pentru noi

Antrenorul Ciprian Panait a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Rapid Bucureşti trece printr-un moment foarte greu după ce a înregistrat a treia înfrângere consecutivã în Liga I, scor 0-1 (0-0) în faţa formaţiei Universitatea Craiova.

25 afișări
Imaginea articolului Panait: Este un moment foarte greu pentru noi

Panait: Este un moment foarte greu pentru noi (Montaj foto)

"În primul rând vreau să felicit oaspeţii pentru cele trei puncte, muncite, dar foarte norocoase. Noi am avut ocazii foarte clare, iar ei au marcat din singurul şut pe poartă din repriza a doua. Asta arată că au fost foarte norocoşi, însă, de cele mai multe ori, norocoul ţine cu cei mai buni. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor noştri, s-a văzut că au muncit foarte mult şi au dat tot ce au putut. Este un moment foarte greu pentru noi şi cred că trebuie să găsim un punct din care să o luăm de la început", a spus Panait.

Ciprian Panait a menţionat că trebuie să găsească alte metode prin care jucătorii săi să înscrie cât mai des. "Îi felicit pe jucători pentru modul în care s-au comportat, dar cred că ne-a lipsit şi şansa. Ca antrenor, sunt obligat să spun că la acele ocazii ratate am fost ghinionişti. Trebuie să ne antrenăm mai bine, să găsim alte metode pentru a reuşi să băgăm mingea în poartă", a precizat antrenorul.

Întrebat dacă Rapid mai are şanse la titlu în urma eşecului de pe teren propriu, Ciprian Panait a răspuns: "Este greu de spus dacă mai sunt şanse la titlu, însă cred că Rapidul a câştigat astăzi o nouă atitudine, iar astăzi s-a dovedit încă o dată că avem suiporteri extraordinari. I-au susţinut din primul până în ultimul minut şi au foarte mare dreptate să fie supăraţi pe noi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici