Pancu: Bergodi poate salva Iaşul de la retrogradare

Jucătorul formaţiei Terek Groznâi, Daniel Pancu, care se află la Iaşi pentru o vacanţă de cinci zile şi s-a pregătit, vineri seară, cu Poli Iaşi, s-a declarat convins că antrenorul Cristiano Bergodi poate salva formaţia din dealul Copoului de la retrogradare.

9 afișări
Imaginea articolului Pancu: Bergodi poate salva Iaşul de la retrogradare

Pancu: Bergodi poate salva Iaşul de la retrogradare (Imagine: Mediafax Foto)

"Am primit cinci zile libere de la Terek Groznâi şi am venit cu nişte treburi la Iaşi. Astăzi (n.r. - vineri), i-am cerut voie domnului Bergodi să mă lase şi pe mine să mă pregătesc alături de Poli. Nu am venit să semnez cu Poli, dar va veni şi acea vreme. Eu am spus-o în repetate rânduri că vreau să-mi închei activitatea la gruparea din dealul Copoului. Nu ştiu când va fi acel moment, dar vreau să
vin la Iaşi când încă mai pot juca. Pe Mister (n.r. - Cristiano Bergodi) nu îl ştiu foarte bine, am ieşit de vreo câteva ori cu el la o cafea în Bucureşti. Îl ştiu mai mult din ce mi-au spus foştii colegi de la Rapid. A fost foarte iubit acolo şi a făcut treabă bună. Este un mare câştig pentru Poli Iaşi venirea sa. Eu cred că domnul Bergodi poate salva Iaşul de la retrogradare", a declarat Daniel Pancu.

Antrenorul Cristiano Bergodi a afirmat că şi-ar dori un jucător ca Daniel Pancu, dar este conştient că în acest moment Poli Iaşi nu-şi permite un asemenea fotbalist. "Daniel m-a rugat să se pregătească alături de noi. Normal că mi-aş dori să vină la Iaşi, dar ştiu că nu se poate. Toată ţara ştie cine este Pancu şi care este valoarea lui Pancu. Nu pot eu să cer un asemenea jucător acum. Dacă el va dori să vină peste câţiva ani să joace din nou aici, Iaşul ar avea numai de câştigat", a precizat Bergodi.

Citeşte şi:

Bergodi: Ne-ar mai trebui doi atacanţi şi doi fundaşi

Bergodi vrea să salveze Iaşiul de la retrogradare

Sorin Boca: Renzo Rossi va fi team-manager

Popa: E clar că cineva m-a lucrat pe la spate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici