Pancu, Petre şi Mărgăritescu, arbitraţi de un central beat?

Conducerea clubului Şinnik Iaroslav l-a acuzat pe Igor Zajarov, arbitrul meciului cu Terek Groznâi, scor 1-1, că a oficiat la centru în stare de ebrietate, după ce a arătat zece cartonaşe galbene, informează agenţia RIA Novosti, citată de cotidianul As.

14 afișări
Imaginea articolului Pancu, Petre şi Mărgăritescu, arbitraţi de un central beat?

Pancu, Petre şi Mărgăritescu, arbitraţi de un central beat?

Acuzaţia clubului apare şi în raportul de joc.

La finalul meciului, arbitrul a fost invitat să se supună unui test cu aparatul etilotest, dar Zajarov, în vârstă de 42 de ani, a refuzat categoric, argumentând că acesta nu este omologat.

Conducerea clubului Şinnik a prezentat documentaţia necesară arbitrului, care şi-a menţinut refuzul de a se supune testului. Deocamdată, Şinnik nu a decis dacă va deschide vreo acţiune împotriva lui Zajarov, care în etapa precedentă a arbitrat derbiul moscovit dintre Spartak şi Lokomotiv.

Duminică, mijlocaşii Daniel Pancu, Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu au fost titulari la formaţia Terek Groznâi în meciul cu Şinnik Iaroslavl, din etapa a XV-a a campionatului Rusiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici