Pancu: Rednic ne-a comunicat că rămâne

Mijlocaşul echipei Rapid, Daniel Pancu, a declarat, vineri, înaintea antrenamentului de după amiază, că antrenorul Mircea Rednic le-a comunicat jucătorilor că va rămâne la conducerea tehnică a grupării giuleştene.

16 afișări
Imaginea articolului Pancu: Rednic ne-a comunicat că rămâne

Pancu: Rednic ne-a comunicat că rămâne (Imagine: Mediafax Foto)

"Rednic rămâne, pentru că ar fi dat dovadă de laşitate dacă ar fi plecat. Aşteaptă şi dânsul decizia Comisiei de Disciplină. Eu cred că rămâne indiferent de decizie. E normal să rămână până la sfârşitul campionatului. Am început împreună pe un drum şi trebuie să mergem până la capăt. Cu siguranţă a contat şi discuţia domnului Copos cu Rednic. Noi suntem de acord cu decizia dânsului de a rămâne şi acum sperăm într-o decizie de continuare a meciului", a spus Pancu.

De asemenea, Nicolae Grigore şi Cristian Săpunaru au afirmat, la antrenamentul de după amiază, că Mircea Rednic le-a comunicat că va rămâne în continuare pe banca tehnică a echipei giuleştene.

Tehnicianul Mircea Rednic a anunţat, joi, că demisionează din funcţia de antrenor al echipei Rapid, el făcând această declaraţie după meciul cu Steaua, întrerupt în minutul 74, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri la prânz, agenţiei MEDIAFAX, că este convins că antrenorul Mircea Rednic va rămâne la gruparea giuleşteană. "Mircea Rednic este cel mai supărat, dar cred categoric că el va rămâne la Rapid în continuare. Este normal să fie supărat. Am discutat azi noapte până la ora 3.00 cu el şi sunt convins că va rămâne la Rapid", a spus Copos. Ulterior, Copos a afirmat, în urma unei discuţii de aproximativ de 45 de minute, pe care a avut-o la Pro Rapid, cu tehnicianul Mircea Rednic, că îi este "foarte teamă" că acesta va pleca până la urmă.

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a luat de joi noaptea o decizie în ceea ce priveşte demisia sa de la Rapid, lăsând să se înţeleagă că o parte din jucători şi acţionarul George Copos l-au determinat să rămână. Rednic a spus că un rol important îl va avea şi decizia Comisiei de Disciplină în cazul întreruperii meciului Rapid-Steaua. "În funcţie şi de decizia pe care o va lua comisia. Bineînţeles că depinde decizia mea de cea a comisiei. Sunt trei puncte pe care mi le fură. Nu cred că eu sunt cel vânat, Rapidul cred că ar trebui să se simtă. Eu nu am de ce să fiu vânat. Să vedem ce decizie se va lua. Eu m-am hotărât de aseară", a spus Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici