Pancu se transferă la Terek Groznâi

Mijlocaşul echipei Rapid, Daniel Pancu, va pleca, joi dimineaţă, din cantonamentul din Elveţia al echipei Rapid şi va reveni la Bucureşti pentru a-şi negocia transferul la formaţia Terek Groznâi, nou promovată în prima ligă rusă.

56 afișări
Imaginea articolului Pancu se transferă la Terek Groznâi

Pancu se transferă la Terek Groznâi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit site-ului oficial al grupării giuleştene, directorul general adjunct al Rapidului, Grigore Sichitiu, care a încercat să-l convingă pe Pancu, direct și prin intermediari, să rămână în Giulești, a declarat că nu l-a putut opri pe fotbalist, mai ales că oferta financiară a ruşilor este foarte bună.

"Din păcate, n-a mai fost posibil să-l oprim din drum. Foarte consistenta ofertă financiară a rușilor l-a dat totalmente peste cap. În primele două zile, aici, parcă nu i-a mai stat mintea decât la posibilitatea unui câștig cu mult mai mare decât i-am putut oferi noi. Inclusiv Peseiro (n.r. - antrenorul Jose Peseiro) a încercat să-l determine să nu plece, asigurându-l că joacă un important rol în strategia sa. Patronatul clubului a apreciat totuși că Pancu și-a făcut datoria mulți ani pentru Rapid și nu-i poate refuza această șansă de a câștiga bani frumoși, ținând cont și de vârsta lui. Și Pancone i-a mărturisit antrenorului că, de data aceasta, alege cu mintea, și nu cu sufletul", a afirmat Sichitiu.

Gruparea giuleşteană precizează că, apreciind tot ceea ce a făcut Pancu pentru Rapid, conducerea clubului n-a avut nicio pretenție financiară în cazul acestui transfer.

În cursul zilei de miercuri, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat agenţiei MEDIAFAX, că nu se pune problema ca antrenorul Jose Peseiro să renunţe la Daniel Pancu şi că doreşte ca mijlocaşul să îmbătrânească la formaţia giuleşteană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici