Pandemia i-a dat planurile peste cap lui Silviu Lung jr.: "În luna mai trebuia să facem cununia civilă". Unde este acum portarul echipei Kayserispor

  • Silviu Lung junior, portarul echipei Kayserispor, a rămas în Turcia în perioada pandemiei de coronavirus
  • Internaţionalul român se află la baza de pregătire a clubului
  • Goalkeeper-ul de 30 de ani şi logodnica lui Roxana au programată cununia civilă în luna mai
238 afișări
Imaginea articolului Pandemia i-a dat planurile peste cap lui Silviu Lung jr.: "În luna mai trebuia să facem cununia civilă". Unde este acum portarul echipei Kayserispor

Pandemia i-a dat planurile peste cap lui Silviu Lung jr.: "În luna mai trebuia să facem cununia civilă". Unde este acum portarul echipei Kayserispor

Silviu Lung junior a povestit pentru site-ul frf.ro cum îşi petrece timpul în această perioadă, când competiţiile sportive sunt suspendate şi toată lumea stă acasă. Portarul grupării Kayserispor nu a revenit în România, a preferat să rămână în Turcia, dar nu stă la apartamentul lui, ci la baza de pregătire a clubului.

"Îmi e mai uşor decât la mine în apartament. Sunt obişnuit cu viaţa în cantonament, în plus aici am posibilitatea de a mă pregăti în condiţii foarte bune: sală de fitness, piscină, saună", a declarar Silviu Lung junior pentru frf.ro.

Fotbalistul a precizat că deşi este la baza de pregătire, el nu intră în contact cu nimeni.

"Staff-ul este cazat într-o altă aripă, totul este aranjat în aşa fel încât să nu intru în contact nici cu bucătarul. La câteva zile, o doamnă echipată cu mască de protecţie, cu mănuşi, îmi schimbă lenjeria şi prosoapele din cameră".

Pandemia de coronavirus i-a dat şi planurile personale peste cap. Silviu Lung junior a dezvăluit că în luna mai trebuie să se însoare. 

"Sunt sănătos, familia mea, la fel. Mi-am stabilit programul încât să mă pregătesc bine şi să mă odihnesc. În luna mai urma ca eu şi logodnica mea, Roxana, să facem cununia civilă. Dar, în condiţiile acestea...".

Portarul le-a transmis un mesaj românilor.

"Vreau să le transmit tuturor românilor să aibă grijă de ei şi de cei din jur. Să respecte recomandările şi, cu siguranţă, în curând ne vom putea relua toţi activitatea", a fost mesajul transmis de portarul român prin intermediul site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici