Pandurii au cerut LPF programarea la Severin a primelor două jocuri de pe teren propriu

Conducerea clubului Pandurii a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) programarea la Drobeta Turnu Severin a primelor două jocuri de pe teren propriu din sezonul 2011/2012, deoarece lucrările la arena din Târgu Jiu nu sunt finalizate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

Gorjenii au refăcut terenul de la Târgu Jiu, unde încă se mai lucrează la suprafaţa de joc.

"Având în vedere faptul că gazonul de pe Stadionul Municipal nu va fi încă gata pentru a se disputa aici meciuri oficiale, la ora debutului meciurilor din Liga I, conducerea clubului a solicitat deja LPF programarea tot la Severin a primelor două jocuri pe care Pandurii trebuie să le dispute pe teren propriu în noul sezon. Date fiind condiţiile bune oferite de stadionul Municipal din Severin şi felul în care a fost primită echipa Pandurii la Severin, a fost ales în continuare acest stadion pentru disputarea jocurilor de acasă, până când terenul de la Târgu Jiu va permite organizarea de jocuri oficiale", a precizat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.

LPF va trimite, vineri, un observator care să omologheze terenul de la Severin pentru disputarea jocurilor din primul eşalon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici