Pandurii - Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-3 în Liga I

Formaţia Internaţional Curtea de Argeş a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I.

29 afișări
Imaginea articolului Pandurii - Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-3 în Liga I

Pandurii - Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-3 în Liga I (Imagine: Radu Vioreanu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Raskovici '56 şi Hidişan '66 (penalti) pentru Pandurii, respectiv Răduţ '52, '69 (penalti) şi Vezan '90 pentru Internaţional Curtea de Argeş.

0-1: Răduţ a deschis scorul, în minutul 52, cu un şut plasat sub portarul Stanca, după o pasă de la Kone.

1-1: Pandurii a egalat, în minutul 56, prin Raskovici, care a preluat în careu şi a trimis mingea pe sub portarul Popa.

2-1: Centralul Mugurel Drăgănescu a acordat penalti pentru Pandurii, după un fault în careu al lui Băcilă. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Hidişan, în minutul 66.

2-2: După doar trei minute, Internaţional Curtea de Argeş a obţinut egalarea, printr-un penalti executat de Răduţ, după un henţ în careu al lui Martinovici.

2-3: Vezan a adus victoria echipei oaspete, în minutul 90, cu un şut de la 25 de metri.

În repriza a doua, fotbalistul Florin Hidişan s-a accidentat la un contact cu un adversar şi a fost transportat de urgenţă la spital, el fiind suspect de fractură.

Pandurii: 1. Stanca – 16. Rusu, 4. Chibulcutean, 18. Martinovici, 6. Cardoso – 37. Hidişan, 21. Stângă, 24. Murgan (5. Păcurar '46), 28. Grecu – 7. Arrieta (23. Raskovici '54), 20. Stromajer (10. Lazici '69). Antrenor: Sorin Cârţu.

Internaţional: 12. Popa – 2. Băcilă, 3. Viera, 4. Izvoranu, 25. Neagu – 5. Kone, 14. Voiculeţ, 8. Vezan, 24. Frăsineanu – 7. Răduţ (9. Itu '87), 11. Stoianof (17. Nasser '73). Antrenor: Ştefan Stoica.

Cartonaşe galbene: Murgan '42, Hidişan '67, Rusu '77 / Răduţ '15, Kone '42, Stoianof '60

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Cătălin Savu, Liviu Ciubotariu (asistenţi) şi Marian Balaci (rezervă). Observatori au fost Mircea Neşu şi Emeric Dembrovski.

La partidă au asistat aproximativ 5.000 de spectatori. Tehnicianul echipei gazdă, Sorin Cârţu, s-a aflat în tribună la acest meci, el fiind suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici