Pandurii Târgu Jiu - Gloria Buzău, scor 3-0

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (3-0), formaţia Gloria Buzău, în primul meci al etapei a VI-a din Liga I.

1 afișare
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - Gloria Buzău, scor 3-0

Pandurii Târgu Jiu - Gloria Buzău, scor 3-0

Golurile au fost marcate de A. Rus '15, Vasilache '19 şi Păcurar '36.

Alin Rus a deschis scorul în minutul 15, când a înscris cu capul, după o centrare de pe dreapta a lui Djapka şi profitând de o eroare a portarului buzoian Mihai Barbu.

Ciprian Vasilache a ridicat scorul la 2-0, în minutul 19, înscriind cu un şut din lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta, care a fost uşor deviat de un fundaş advers.

Scorul final al întâlnirii, 3-0, a fost stabilit, în minutul 36, de Alexandru Păcurar. Acesta a marcat de la 7 metri, după ce o centrare de pe dreapta l-a găsit nemarcat în careu iar şutul său a intrat în plasă după ce mingea a trecut printre mai mulţi fundaşi de la Gloria Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici