Pandurii Târgu Jiu va disputa meciul cu FC Vaslui

Pandurii Târgu Jiu va disputa meciul cu FC Vaslui conform programului stabilit pentru ultima etapă, după ce Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a ridicat sancţiunea de neprogramare.

Urmărește
105 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu va disputa meciul cu FC Vaslui

Pandurii Târgu Jiu va disputa meciul cu FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

"Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a anunţat că ridicat în această seară sancţiunea de neprogramare dictată împotriva echipei Pandurii pentru meciul cu FC Vaslui", a anunţat site-ul oficial al clubului Pandurii.

Problema litigiului cu Internaţional Curtea de Argeş a fost rezolvată, marţi seară, preşedintele Marin Condescu precizând că şi patronul argeşenilor Benone Lazăr a venit la Târgu Jiu pentru discuţii: "Am depus toate actele la secretariatul comisiei, iar Benone Lazăr a venit aici şi ne-a dat dreptate de această dată. El oricum nu primea niciun ban pentru că toţi banii se duc în conturile ANAF. Meciul cu Vaslui se va juca. Pandurii şi-a achitat toate obligaţiile reieşite din hotărârile comisiilor. Nu avem niciun fel de problemă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici