Panduru: Din iarnă vor veni jucători pentru a promova

Noul antrenor al echipei de Liga a II-a FC Progresul, Basarab Panduru, a declarat, miercuri, în cadrul conferinţei de presă în care a semnat contractul, că de la iarnă vor veni jucători cu care "bancarii" vor ataca promovarea în primul eşalon.

1 afișare
Imaginea articolului Panduru: Din iarnă vor veni jucători pentru a promova

Panduru: Din iarnă vor veni jucători pentru a promova

"De la iarnă va fi altceva cu siguranţă. Ştiu lotul în mare, mai sunt jucători pe care îi doresc la echipa, dar în pauza competiţională. În iarnă vor veni jucători pentru a ne atinge obiectivele. Obiectivul imediat este să intrăm în iarnă cu cât mai multe puncte. Să nu credeţi că sâmbătă voi face minuni, depinde mult de jucătorii pe care îi am acum la dispoziţie", a declarat Basarab Panduru.

Fostul internaţional a precizat că a acceptat să antreneze în Liga a II-a şi pentru că îşi dorea să-şi construiască el o echipă. " Este o nouă provocare pentru mine. Am ales Progresul pentru că oamenii de aici vor să facă treabă. Încercăm şi anul ăsta să facem ce putem, dacă nu, la anul. E foarte greu anul ăsta să promovăm, au înţeles şi conducătorii. Poate e mai bine să-mi construiesc eu o echipă şi să fac ce ştiu cu ea", a explicat Panduru.

FC Progresul ocupă în prezent locul 14 în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a după 12 etape disputate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici