Video Panduru: Este important să nu pierdem cu Fenerbahce

Managerul sportiv al echipei Steaua, Basarab Panduru, a declarat, marţi, că elevii lui Mihai Stoichiţă trebuie să nu piardă partida cu Fenerbahce, din Liga Europa, pentru a păstra şanse de a trece de grupa H a competiţiei.

9 afișări

"Sunt două meciuri diferite care urmează în această săptămână, cu Fenerbahce şi cu Rapid. Unul este cu spectatori şi altul fără. Nu ştiu care meci este mai important. Cu Fenerbahce avem o şansă mare dacă vom câştiga să trecem de grupe, însă trebuie să nu pierdem acest meci pentru a mai avea şanse la calificare", a spus Panduru.

El aşteaptă ca Steaua să fie sprijinită de suporterii "roş-albaştri" în meciul cu Fenerbahce. "Sunt curios cum vor reacţiona suporterii. Cred că vor veni mulţi şi vor încuraja echipa. Cred că eram pe alt loc şi în UEFA şi în campionat dacă aveam alături şi suporterii. Sper ca ei să fie alături de echipă la meciul cu Fenerbahce. Problemele cu suporterii sunt de ceva timp. Nu ştiu dacă victoria de la Iaşi schimbă ceva în atitudinea suporterilor", a mai spus el.

Managerul îşi doreşte ca antrenorul Mihai Stoichiţă să reediteze performanţa din 1997 şi să învingă formaţia Fenerbahce. "Sper ca Mihai Stoichiţă să câştige şi meciul de acum cu Fenerbahce, ca în 1997. Este o echipă care a pierdut o singură dată în campionat sezonul ăsta. Sunt mulţi jucători buni la Fenerbahce. Dacă stăm să-i analizăm individual ar trebui să ne fie frică, dar să vedem cum se vor comporta ca echipă", a explicat Panduru.

Steaua întâlnşte, joi, de la ora 20.00, pe teren propriu, formaţia Fenerbahce Istanbul, în al treilea meci al "roş-albaştrilor" în grupa H a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici