Panduru: Jucătorii au înţeles că trebuie să arate o altă faţă la meciul cu FC Braşov

Managerul sportiv al FC Steaua, Basarab Panduru, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că oficialii şi jucătorii "roş-albaştri" sunt nemulţumiţi de prestaţia echipei din ultimele trei meciuri, dar este convins că elevii lui Mihai Stoichiţă vor arăta o altă faţă la partida cu FC Braşov.

14 afișări
Imaginea articolului Panduru: Jucătorii au înţeles că trebuie să arate o altă faţă la meciul cu FC Braşov

Panduru: Jucătorii au înţeles că trebuie să arate o altă faţă la meciul cu FC Braşov (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Noi, cei din jurul echipei şi jucătorii inclusiv, nu suntem mulţumiţi de ceea ce am jucat în ultima perioadă. Vrem ca la primul meci, care este vineri, să arătăm o altă faţă a acestei echipe. Mesajul transmis de noi, cei din jurul echipei, a fost că încă avem şanse, încă ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă pentru câştigarea campionatului. Eu cred că jucătorii au înţeles acest lucru şi vineri ar trebui să vedem o altă echipă, una care a jucat bine la CFR, la Timişoara, Craiova, Vaslui şi nu acea echipă care a jucat în ultimele trei meciuri, în afară de a doua repriză din meciul cu Gaz Metan, care au fost puţin mai reuşite", a spus Panduru.

Basarab Panduru a fost mulţumit de felul în care jucătorii s-au pregătit după remiza cu Pandurii, scor 0-0. "Nu se pune problema de ruptură la nivelul vestiarului. Mie mi-a plăcut săptămâna asta cum ne-am antrenat şi se pare că ei au fost primii care au înţeles că nu ne avantajează acel joc de la Târgu Jiu, în care practic nu am avut nicio ocazie clară. Eu vreau ca răspunsul lor să vină la meciul cu Braşov", a mai spus el.

Oficialul stelist crede că jucătorii "roş-albaştri" nu pot evolua mai prost decât au făcut-o în partida de la Târgu Jiu. "Mai bine, poate să joace Steaua decât a făcut-o la Târgu Jiu, mai rău, nu cred că poate să joace. Adică, să nu ai nicio ocazie, şut pe poartă, ce mai poţi face mai rău? Să dai câteva şuturi pe poarta ta, să te duci până la poarta adversă şi să te întorci să tragi la tine la poartă, doar asta ai mai putea face", a glumit Panduru.

Fostul internaţional nu a dorit să comenteze zvonurile legate de menajarea anumitor jucători de către FC Braşov la partida cu CFR Cluj în perspectiva meciului cu Steaua. "Şi Braşov are nevoie de puncte, sunt la şase puncte de loc de retrogradare. Acum, că a ţinut jucătorii pentru meciul cu Steaua, n-am de unde să ştiu şi nu comentez acest lucru", a precizat el.

Basarab Panduru crede că afirmaţiile finanţatorului Gigi Becali, care a numit "circ" meciul Pandurii - Steaua, îi va ambiţiona pe elevii lui Mihai Stoichiţă să demonstreze că au valoare pentru primul loc al clasamentului. "Mulţi îşi fac jucătorii într-un fel sau altul după un anumit meci. Jucătorii au posibilitatea în acest meci cu Braşov să demonstreze că alta le este valoarea, că valoarea lor nu este de locul zece aşa cum s-a spus şi asta o pot face doar ei, în timpul jocului", a concluzionat Basarab Panduru.

Steaua întâlneşte, vineri, de la ora 18.30, pe teren propriu, formaţia FC Braşov, într-un meci contânt pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici