Panduru: Nu aş fi acceptat să vin la Steaua dacă antrenorul nu avea nevoie de mine

Noul manager general al Stelei, Basarab Panduru, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă prilejuită de prezentarea sa în noua funcţie, că nu ar fi acceptat să vină pe acest post, în cazul în care antrenorul Cristiano Bergodi nu ar fi avut nevoie de serviciile sale.

20 afișări
Imaginea articolului Panduru: Nu aş fi acceptat să vin la Steaua dacă antrenorul nu avea nevoie de mine

Panduru: Nu aş fi acceptat să vin la Steaua dacă antrenorul nu avea nevoie de mine (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

"După ce voi vedea ce e la club, voi şti mai bine ce am de făcut. Obiectivul este clar dinainte, câştigarea campionatului. Nu e ceva mai frumos decât câştigarea titlului. Nu aş fi acceptat dacă antrenorul principal nu ar fi avut nevoie de mine şi nu m-ar fi vrut. El a înţeles că este bună o colaborare", a declarat Panduru.

"Eu i-am promis că nu voi fi antrenorul Stelei după plecarea lui, aşa am crezut că este cel mai bine. El ia deciziile, el face tactica, el răspunde, însă ne vom consulta", a mai spus Panduru.

Basarab Panduru şi-ar dori ca la fiecare meci foştii jucători ai Stelei să aibă un loc rezervat în tribune. "Aş vrea ca la fiecare meci să vină foste glorii steliste, să aibă un loc al lor, ca lumea să îi poată aplauda. Voi încerca să vorbesc şi cu fanii, dar ei decid ce fac, însă s-a văzut că jucătorii au nevoie de ei la meciuri", a subliniat Panduru, care a menţionat că s-au schimbat multe la Steaua de când a plecat, în urmă cu 15 ani.

Managerul general al Stelei nu ştie dacă va sta pe bancă la meciurile echipei. "Am spus că stau pe bancă, dar încă mă mai gândesc cum e mai bine. Diseară voi face cunoştinţă şi cu jucătorii. Poate îmi va plăcea această meserie şi nu voi mai fi antrenor sau poate nu o să îmi placă, deci nu ştiu ce se va întâmpla. Nu am ţinut să vin la Steaua cu orice preţ. Stăteam bine unde eram, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur că m-am întors, dar am ţinut cont şi de faptul dacă sunt sau nu dorit aici", a adăugat Panduru.

Preşedintele Valeriu Argăseală crede că Basarab Panduru este omul potrivit pentru a ocupa funcţia de manger general. "Steaua avea nevoie de un manager general pentru conducerea activităţii sportive. Cred că «Pandi» este cel mai potrivit şi după experienţa acumulată ca jucător şi antrenor. Este omul potrivit, la locul potrivit, la timpul potrivit. El a acceptat fără niciun fel de ezitare. Nici nu cred că putea refuza la cât iubeşte Steaua. (...) Ieri nu a fost niciun răspuns la vreo întrebare care să înceapă cu nu la întâlnirea dintre mine, Renzo, Bergodi şi Panduru", a spus Argăseală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici